Smookies Bonte Middag 02-02-2020

Smookies Bonte Middag 02-02-2020 (in RC van 05-02-2020):

 

Smooksnuiversjeugd viert Smookies Bonte Middag

Zondag 2 februari was de jaarlijkse ‘Smookies Bonte Middag’ in de kantine van Sportpark Oost. Om 13.00 uur kwamen Jeugdprinses Romy 1e en haar Page Jaidy de zaal binnen, in gezelschap van de Dansmariekes en de Dansgarde. Ook Prins Ron 1e, Prinses Janet, Adjudant Michiel, Nar Cheyenne en de Raad van Elf waren van de partij.

Vijf bevriende carnavalsverenigingen waren met hun jeugd op bezoek, dus het was een drukke boel. Verschillende optredens werden verzorgd door de Dansmariekes en de Dansgarde en  Daphne presenteerde haar solo gardedans. De Dansmariekes van de Gaapstokken lieten ook twee prachtige dansen zien.

Een vast onderdeel van Smookies Bonte Middag is de spelletjesronde, waarbij de kinderen allemaal gezellig met elkaar aan de slag kunnen met o.a. blikgooien, een behendigheidsspel en ‘4 op een rij’. Ieder jaar blijkt dit weer een succes.

Speciaal voor het jubileum van de Smooksnuivers maakte Clown Kim haar opwachting. Met ballonnen maakte ze vele leuke creaties voor de kinderen. Tijdens een halfuur durende kinderdisco wist Kim alle kinderen met bekende liedjes aan het dansen te krijgen. Van de Hokie Pokie, tot de Pingu´ndans en ‘Tsjoe Tsjoe Wa’, iedereen deed mee. Wat een plezier!

Natuurlijk was er ook genoeg limonade om de dorst te lessen en popcorn en suikerspin om te snoepen.

Om 16.00 uur bedankte Prinses Romy 1e al haar gasten voor de super gezellige middag en kwam er een einde aan een fantastisch feest.


Op zaterdag 22 februari a.s. hopen de Smooksnuivers weer veel kinderen te mogen ontvangen op het Kindercarnaval. Het wordt dit jaar heel speciaal, dus houdt de Schakel de komende weken in de gaten voor verdere berichtgeving.

 

 

Smookies middag 2020

 

5x11

  Terug naar persberichten overzicht.