DE SMOOKSNUIVERS GAAN WEER LOS…DE TRAININGEN GAAN BEGINNEN!

DE SMOOKSNUIVERS GAAN WEER LOS…DE TRAININGEN GAAN BEGINNEN!

 

Hoi beste mensen. Het is weer even stil geweest bij de Smooksnuivers.

Even uit puffen na een druk seizoen. Maar stil zitten is er niet bij.
Alle evaluatierondes hebben we gehad en we zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In de eerste week van april beginnen onze Dansmariekes en dansgarde weer aan de trainingen voor aankomend seizoen. Natuurlijk kunnen we altijd vers bloed gebruiken. Ben je 6 tot 14 jaar dan kan je meedoen met de dansmariekes. Zij trainen iedere woensdag van 18.30 tot 19.30 in gymzaal “de Beer” aan de Laan Van Nieuwblankenburg. Ben je ouder als 14 dan mag je bij de Dansgarde. Deze dames trainen een uurtje later. Om te laten merken hoi leuk het bij ons is laat ik even twee dames aan het woord. Wilt u hierna meer weten? Mail ons of check onze site voor telefoonnummers. Jullie zijn welkom. 

Hallo ik ben Brittany en ik was vorig seizoen de jeugdprinses van de Smooksnuivers, maar ik zit ook nog gewoon bij de dansmariekes. Het oefenen voor het nieuwe seizoen gaat weer beginnen. We zouden het leuk vinden als er nog wat dansmariekes bij zouden komen, zodat we een leuke dans kunnen instuderen. Ben je een meisje of jongen tussen de 6 en de 13 jaar, dan is dit misschien ook wel leuk voor jou! We oefenen elke woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. 11 November laten we onze nieuwe dans voor het eerst zien op de opening van het nieuwe carnavalsseizoen en dat is hartstikke leuk. Dus hou je van dansen, kom er dan ook gezellig bij.

Groetjes Brittany.

 

En ik ben Naditza Smit en zit ook bij de dansmariekes van de Smooksnuivers. We hebben geweldige trainsters Angelique en Monica. Elk jaar maken ze weer leuke dansen voor ons. Die leren ze ons elke woensdagavond en dat is erg leuk en gezellig. En elke week leren we weer een nieuw stukje bij. Als de dans dan af is laten we die zien op onze feesten. Ook gaan we vaak naar andere verenigingen buiten Rozenburg om daar ook onze dans te laten zien. We gaan dan met zijn allen met de auto en dat is altijd erg gezellig. Het is nu nog even vakantie maar over een paar weken beginnen we weer. Ik heb daar erg veel zin in omdat ik het erg leuk vind.

Ik hoop dat er ook weer nieuwe mensen bij komen dat maakt het nog gezelliger.

We hebben ook nog een leuke internet site waar je al onze oude dansen en foto’s op kan zien.

Onze site is www.smooksnuivers.nl

Groetjes Naditza.

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.