SMOOKIES BONTE AVOND EN MINIPRONZITTING BEWIJZEN HET.

 

SMOOKIES BONTE AVOND EN MINIPRONZITTING BEWIJZEN HET.

SMOOKSNUIVERS ZIJN GOED IN BOUWEN…EN NIET ALLEEN EEN FEESTJE.

Wat een weekend……vrijdagochtend begon het al. 10.00 snel aan het werk in de Rozet. Vloertje leggen, bar opbouwen, podium neerzetten, zaal versieren, drank , limonade , broodjes , chips en andere lekkernijen opbergen. Een aantal  Smooksnuivers hebben gelukkig een vrije dag kunnen nemen want dit doe je niet effe in een uurtje.  Vergeleken met vorig jaar was dit echt een wedstrijd tegen de klok. In de Schans staat alles al ( nog steeds trouwens) en kon je al eerder beginnen om de zaal in te richten.  Kwestie van versieren en klaar. Maar nu……?

Gelukkig was het allemaal niet voor niets want de zaal  zo rond 22.00 goed vol.  Smookies Bonte Avond is goed bezocht. Er waren in totaal wel 10 bevriende verenigingen plus nog een aantal rozenburgers die mee wilden feesten. En dat kunnen de Smooksnuivers wel. Feesten!!! Zoals ieder jaar was het herenballet weer hilarisch en onze dansgarde kreeg lof over hun showdans op Bad van Micheal  Jackson.  Rond 01.30 was het feest ten einde en toen kon het afbreken beginnen. Drank, chips , broodjes, limonade opbergen bij iemand thuis. Versieringen van de wanden en in een aantal auto’s laden, podium afbreken, bar afbreken.  De zaal van de Rozet was de volgende dag weer nodig om te sporten.

 Na 5 uurtjes slapen begon het weer van voren af aan. Nu in gymzaal de Beer. Eerst schoonmaken en daarna de bar opbouwen, podium neerzetten, zaal versieren, spelletjes uitzetten, etc. Onze mini-pronkzitting was ondanks de veranderde locatie een groot succes.  Het eerste feest van jeugdprinses Brittanny. Ze was erg zenuwachtig omdat ze haar speech  moest voorlezen.  Ze heeft het er goed vanaf gebracht!  Er waren ook hier bevriende verenigingen en wat Rozenburgse jeugd die zich prima vermaakten met alle spellletjes, schmincken, ballonvouwen en de optredens van zowel onze eigen jeugd als die van de jeugd van de andere verenigingen. De showdans van de mariekes en de jeugdraad is zelfs twee keer gedaan zodat de hele zaal mee kon doen. Echt gezellig.

Zo rond de klok van 17.00 sloten we de deuren. Een aantal Die-hards zijn dezelfde avond nog met ons prinsenteam  naar de vrije stappers geweest om nog even verder te feesten.

En toen zondag…….helaas geen rustdag…. Want we moesten in gymzaal de beer Spelletjes afbreken, versieringen weghalen, bar weghalen, ach u weet het nu wel…Na al het gezwoeg hebben we later op de middag nog een toast uitgebracht op een geslaagd weekend.  Maar toch…..wat missen we die goede oude Schans….alaaf, alaaf, weltrusten.

Wilt u meer weten over ons? Kijk even op de website. www.smooksnuivers.nl er staan ook leuke foto’s op. En onze agenda zodat u ons volgende feest niet hoeft te missen.

 

  Terug naar persberichten overzicht.