LAATSTE KANS VOOR U EN DE SMOOKSNUIVERS.

 

LAATSTE KANS VOOR U EN DE SMOOKSNUIVERS.

Omdat we (nog) niet in de Schans terecht kunnen moeten we zwervend over verschillende locaties in Rozenburg onze feest en oefenavonden organiseren.

De eerste avond komt er al aan. De opening van het seizoen waarbij onze nieuwe prins en jeugdprinses bekend worden gemaakt. Normaal doen we dit op de 11e van de 11e. Helaas is dit op woensdag en is het onmogelijk om op andere locaties als de schans dit zoals gebruikelijk te organiseren. Dit jaar is er dan ook besloten om de opening te vervroegen naar 7 november.

Dat is goed nieuws…… Ook voor u. Als u zich op de vrijwilligersdag hebt ingeschreven voor de jurk van onze prinses of de steek van de adjudant. Deze komen nu eerder in uw bezit. Als u wint tenminste. Wij houden u op de hoogte. Heeft u zich nog niet ingeschreven?

Dit is uw laatste kans. Check onze website en informeer bij ons bestuur. Of kom langs in onze hopelijk voorlopige huisvesting bij gymzaal de beer aan de laan van nieuw Blankenburg.

Helaas is onze laatste kans om bij het begin van het seizoen de sleutel van de schans te verkrijgen verkeken.  In afgelopen raadsvergadering (dd 29-10-09) bleek weer hoe krom politiek kan zijn. Er was besloten om de schans open te houden voor verenigingen. Onderzoek moest plaatsvinden hoe dit gerealiseerd ging worden en vervolgens worden onze bevriende verenigingen ook de schans uitgezet. De schans moet open maar gaat dicht?

Wij snappen het niet helemaal. Maar we laten ons niet uit het veld slaan. Zaterdag feest! Alaaf alaaf alaaf.

De Smooksnuivers

www.smooksnuivers.nl

 

  Terug naar persberichten overzicht.