OOK DIT JAAR WEER BEJAARDEN OFWEL SENIOREN BUS IN CARNAVALSOPTOCHT

Ook dit jaar weer bejaarden ofwel senioren bus in carnavalsoptocht.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk zal er door de Smooksnuivers een touringcar ter beschikking gesteld worden voor de Rozenburgse senioren om mee te rijden in de Carnavalsoptocht op 1 maart a.s.. De buspassagiers kunnen dan op meerdere plaatsen alle activiteiten en deelnemers aan de optocht bewonderen.

In de bus wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Vanuit de carnavalsvereniging wordt niet alleen voor de begeleiding in de bus gezorgd maar ook de versnaperingen worden door een aantal leden zelf gesponsord. (Zou dat komen omdat meerdere Smooksnuivers ook de senioren leeftijd aardig beginnen te naderen).

Op het moment dat dit stukje werd geschreven hadden zich reeds een aantaldeelnemers opgegeven dat een grote bus kan worden ingezet. Er is niets op tegen dat U een gezellig hoedje of een leuke feestneus opzet. Uit ervaring weten wij dat dit de feestvreugde enorm verhoogd. Voor gezellige muziek wordt uiteraard gezorgd.

Mochten er nog senioren zijn die dit carnavalsuitje eens op deze wijze willen meevieren dan kan men zich hiervoor alsnog opgeven bij de balie van het Anker of die van het Baken.

De verzameltijden voor de deelnemers op 1 maart zijn bij het Baken om 11.30 uur en bij het Anker om 11.45.uur

  Terug naar nieuwsoverzicht.