SMOOKSNUIVERS BEREIDEN ZICH VOOR OP GROOT CARNAVAL OP ZATERDAG 1 MAART 2003

Smooksnuivers bereiden zich voor op groot carnaval op zaterdag 1 maart a.s.

Na de pronkzitting richt de aandacht van de Smooksnuivers zich met name op zaterdag 1 maart. Op die dag vieren de Smooksnuivers en hopelijk met hen vele Rozenburgers hun jaarlijkse Groot Carnaval. Op die dag vinden de gebruikelijke festiviteiten plaats zoals:
De ballonnenwedstrijd voor de jeugd bij het gemeentehuis;
De Sleuteluitreiking door burgemeester, mevrouw de Sutter, aan Prins Adrie;

De 25 ste carnavalsoptocht.
De altijd gezellige prijsuitreiking van de optocht prijzen in de Nieuwe Schans;
Het kindercarnaval in de middenzaal van de Schans.
Het grote carnaval, s avonds, eveneens in de Nieuwe Schans.

Voor al bovengenoemde voorbereidingen zijn de werkzaamheden in volle gang en alles wijst er op dat, zoals alle voorgaande jaren, alles weer netjes op tijd gereed zal zijn.

Belangrijk voor het welslagen van zon dag zijn eigenlijk twee dingen en wel goed weer met liefst een vriendelijk schijnend zonnetje en daarnaast veel publiek langs de route bij de optocht en natuurlijk, zoals de laatste jaren gebruikelijk veel deelnemers, naast de Smooksnuivers zelf.

Inmiddels wordt ook de laatste hand gelegd aan de voorbereiding van de jaarlijkse Smokenburgse courant, welke zoals gebruikelijk wordt uitgebracht in de week vr carnaval. Hierin zal nog eens uitvoerig worden ingegaan op bovenstaande punten om het U mogelijk te maken er een voortreffelijke carnavalsdag van te maken.

Voordat het zover is zullen de Smooksnuivers nog een avond verzorgen in de Plantage en een middag in de Woutershof. Vanzelfsprekend staat ook het bejaarden- en ziekenbezoek nog op het programma.

  Terug naar nieuwsoverzicht.